Gå till innehåll

GRATIS FRAKT ÖVER 699,- | LEVERANS 1-3 DAGAR

Returer

RETURNERA / BYTA / AVBESTÄLLA

HUR RETURNERAR JAG EN VARA?

Du kan skicka tillbaka en vara eller ett paket genom att skapa en retur via vår portal. När du har fyllt i returformuläret får du möjlighet att köpa en returfraktsedel. En returfraktsedel kostar 59 kr.

Om du väljer att neka mottagande av ditt paket dras returfrakten av vid återbetalning av din beställning.

Tänk på följande när du returnerar:

  • - Förpackningen får gärna vara bruten så att du kan prova kläderna (underkläder får provas ovanpå dina egna underkläder)
  • Kläder får provas men inte tas i bruk – det innebär att du får prova kläderna på samma sätt som i en vanlig butik. Vissa strumpor sitter ihop med plaststrips, var försiktig så att du inte klipper i strumporna när du klipper av denna eftersom du i så fall inte kan returnera varan
  • Varorna ska vara i intakta förpackningar. Det är okej om förpackningen har fått några stötar under transporten men den får inte vara förstörd eller användas som fraktförpackning. Packa alltid in varorna i något annat innan du skickar tillbaka dem
  • Om du har köpt en vara med flera delar i en ask (t.ex. 2-pack, 5-pack eller liknande) går det inte att bara returnera delar av innehållet. Om du vill ha en återbetalning kräver det att alla varor i asken skickas tillbaka i oanvänt skick

Du kan läsa mer om returreglerna i våra köpvillkor.

Skapa din retur här

HUR BYTER JAG TILL EN ANNAN STORLEK?

1. Returnera varan som inte passar. När vi har fått tillbaka varan gör vi en återbetalning. (Se ovan under retur).

2. Gör en ny beställning på önskad storlek. Kostar varan mer nu? Se nästa steg.

3. Skicka ett mejl med ditt nya ordernummer till kundservice så återbetalar vi rabatten. Tänk på att detta endast gäller vid köp av samma modell och färg.

Observera att vi inte återbetalar några fraktkostnader på din nya beställning.

Skapa din retur här

REKLAMATION:

Det kan hända att en vara är trasig och behöver reklameras. I vissa fall behöver vi få varan tillbakaskickad men börja med att ta en bild av varan och skicka till oss på kundservice@bambu-kläder.se tillsammans med en beskrivning av felet. När vi får bilden tar vi ställning till om vi behöver få varan i retur eller inte. Om varan ska returneras skickar vi en fraktsedel till dig på mejl.

Vill du avbeställa din order innan den har skickats så kan du göra det här: Avbeställ order


Stäng (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök

SHOPPINGKORG

Liquid error (layout/theme line 305): Could not find asset snippets/profitmetrics-origin.liquid