Gå till innehåll

GRATIS FRAKT 599-, | LEVERANS 1-3 DAGAR

Guide: Trosor Och Kalsonger

Är du osäker på vilken slags trosa du ska välja? Vi har gjort denna guide, som kanske kan hjälpa dig i valet och kvalet.

"Trosor som ger frihet i vardagen"

TROSGUIDE

STRING

Stringtrosor har ofta låg midja och täcker inte över skinkorna. De är snygga att bära under tighta kläder, eftersom de inte har några troskanter som syns. Trosan ger inget stöd för rumpan och framhäver magpartiet.

TAI

Taitrosor har ofta låg midja och höga benskärningar, som gör att benen ser längre ut. Trosan täcker en bra del av rumpan och är därför bra för tjejer med former.

MIDI

Miditrosan har lite högre midja än taitrosan och har lägre benskärning.

MAXI

Maxitrosan eller trosor med hög midja går ända upp till midjan. De är designade för att forma rumpan och stötta och dra in magen. Maxitrosan täcker eventuella ojämnheter på skinkorna.
Tänk på att skärningen på trosorna, som normalt går ganska långt ned, kan göra att låren visuellt sätt kan verka större än de är.

HIPSTER

Som namnet antyder sitter dessa trosor på höften och är perfekta under ett par byxor med låg midja. Påminner om taitrosan, men har bredare sidor och jämnare benskärning.

HOTPANTS

Hotpants är en feminin version av boxers för män. Benskärningen går ned till den övre delen av låret och ger bra täckning, men ser fortfarande snygga ut. Många kvinnor gillar att bära hotpants under sina träningsbyxor, eftersom man slipper problemet med att trosorna åker upp eller sitter dåligt.

SÖMLÖSA

Har inga sömmar eller så har de platta sömmar. Det vill säga ingen fåll eller märken i midjan eller över rumpan. Våra sömlösa trosor har en linning som är vävd ihop med trosan, en platt söm i grenen och en smal påsydd resår i benskärningen, som allt i allt ger dig ett par trosor som inte syns genom kläderna.

"En hållbar design för den klassiska mannen"

KALSONGGUIDE

BRIEFS

eller herrkalsonger kännetecknas av resår i linningen, inga ben och en tight passform. Ger dig stöd och flexibilitet oavsett om du rör dig mycket eller sitter mycket under arbetsdagen, eftersom passformen skapar en naturlig flexibilitet mellan ben och överkropp.

Denna modell av kalsonger uppfattas av många som lite old school, men kan vara det perfekta valet för dig som har stora lår, eftersom briefs kalsonger inte skrynklar ihop sig under byxorna och irriterar minimalt.

Denna modell är också perfekt när du har kostym på dig, eftersom de sitter där de ska och du slipper problem med att de kryper upp på låret och skapar veck på byxorna.

TRUNKS

är som tights eller boxers med den skillnaden att de har kortare ben och oftast en lägre midja. Denna kalsongmodell är inte så lämplig att sporta och träna i.

TIGHTS

eller boxershorts har typiskt en resår i linningen och en kroppsnära passform. Boxers är den mest använda typen av kalsonger till män. Män med muskulösa lår kan uppleva att kalsongerna kryper upp på låret, vilket kan ge lite obehag.

LONG LEG TIGHTS

är som boxershorts men har ben som täcker större delen av låret. En fördel för dig som upplever att vanliga boxershorts kryper upp på låret. De är också bra för alla som lever ett mycket aktivt liv, eftersom de irriterar minimalt.

Stäng (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök

SHOPPINGKORG