Gå till innehåll

GRATIS FRAKT ÖVER 699,- | LEVERANS 1-3 DAGAR

vår historia

Bambu-kläder.se såg dagens ljus när vi för första gången tog på oss ett par bambu strumpor. Det var en fantastisk känsla. De sitter bra, de är mjuka och ens fötter kan andas och är inte svettiga mer. De håller länge och har en bra passform samt är mycket elastiska. Och så är de antibakteriella. Det gäller såklart alla bambukläder.

Bambu är en hållbar planta som växer snabbt utan besprutning. Kläderna är verkligen bra och vi älskar det. Det är hållbara kläder till vår framtid.

Vi har skapat vårt egna brand som heter Copenhagen Bamboo. Vi har valt att producera underkläder och strumpor i en mycket hög kvalitet och som inte liknar de andra brands vi har på sidan.

Vi hoppas ni kommer att gilla våra produkter. Och det är mer hållbara kläder på väg.

med hänsyn till miljön

Det är sloganen som är grundstenen och tanken bakom bambu-kläder.se som startade 2018. Med hänsyn till miljön menar vi både tillverkningen av kläderna, typen av kläder och kvaliteten på kläderna.

På bambu-kläder.se brinner vi för baskläder av hög kvalitet. Kläder som inte behöver bytas ut för att de går ur mode eller för att de går sönder.

Vi tror att bättre kläder är vägen framåt, för att minska överkonsumtionen.

Vi måste också tänka in konsumenten i kläderna. Även om kläderna är miljövänliga måste du också vilja använda dem. Med omtanke om dig menar vi kläder som du kan trivas i, varje dag, hela dagen. Kläder som är tidlös design, kläder som utrustar dig för allt dagen har att erbjuda och kläder som ger dig maximal komfort.

Fram till framtiden

Om vi ser fram till framtiden så är alla våra kläder 100% ekologiska och gjorda utan bekämpningsmedel och 100% fria från kemikalier i produktionen. Det är vår dröm och våra barns framtid.

Det ska nämnas att bambu är naturligt ekologiskt och nästan per definition hållbart.

I vår framtid finns det inte heller något som heter plast. Här hos bamboobasic.se skickar vi redan alla våra paket i brunt papper och få produkter är förpackade i plast.

Stäng (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök

SHOPPINGKORG

Liquid error (layout/theme line 305): Could not find asset snippets/profitmetrics-origin.liquid